امروزه، بازاریابی شبکه ای اینستاگرام حرف اول را میزند. به ویژه برای کسبوکارهای B2C (مشتریان کسبوکارها مصرف کننده نهایی هستند) چرا که:
- اینستاگرام ماهانه حدود دو میلیارد کاربر فعال دارد.
- حدود ۲۵ میلیون پروفایل کسب و کار در اینستاگرام و جود دارد.
- حدود ۵۰ درصد از کاربران اینستاگرام حداقل یک صفحه مربوط به کسب و کار را دنبال میکنند.
- 58 دصد از افرادی که صفحات تجاری را دنبال میکنند، از خدمات و تولیدات آن شرکت استفاده میکنند.
اگر جزء کاربران اینستاگرام هستید، میدانید که این شبکه اجتماعی تنها به منظور استفاده شخصی نیست. چرا که روز به روز به تعداد کاربران تجاری افزوده میشود.
تمام تجارتهای بزرگ و کوچک دنیا از اینستاگرام به منظور ارائه خدمات، معرفی تولیدات، محصولات و محتوا استفاده میکنند و با مخاطبان خود در ارتباط هست.
کاربران اینستاگرام تنها لایک نمیکنند. چرا که آنان میتوانند مشتریان بالقوه برند شما شوند. این موضوع بستگی به عکس یا ویدیویی دارد که پست میکنید.
فضای اینستاگرام بستر برند سازی و آگاهی مشتریان را مهیا کرده است. همچنین شما از طریق این رسانه جهانی میتوانید با مشتریان یا دنبال کنندگان (فالوئرها) ارتباط صمیمانه برقرار کنید.
برای بازاریابی در اینستاگرام باید یک صفحه با نام برند خود بسازید. اکانت خود را با نام، نشانی شرکت،تلفن، معرفی کوتاه برند و تصویر برند بهینه سازی کنید.
از طریق تنظیمات اینستاگرام، پروفایل خود را به اکانت تجاری (Business Profile) تغییر دهید تا آمار عملکرد و رفت و آمد کاربران به صفحه را به طور دقیق مشاهده کنید.
پستهایی که به اشتراک میگذارید میتواند به صورت عکس، ویدیو یا اینفوگرافی باشد. در واقع هر محتوایی که پست میکنید باید با برند و هدف شرکت مرتبط باشد.
پستهای شما باید محتوای خاص، جذاب و معتبر باشد. این استراتژی کمک میکند تا کاربران عکس یا صفحه شما را به اشتراک بگذارند.
شما میتوانید به منظور افزایش دنبال کننده از صفحات مرتبط بخواهید تبلیغ برندتان را در صفحهشان قرار دهند یا معرفی کنند.
تعداد بازدید، لایکها، سیوها وکامنت پیج شما اهمیت بالایی دارد؛ اما به هیچ وجه سمت لایک، بازدید، کامنت و فالوئر فیک و تقلبی نروید. چون در صورتی که فالورها صادقانه و دوستانه رفتار نکنید، دون شک در تجارت خود شکست میخورید؛ تجربیات مشتریان و کاربران باعث افزایش سرمایه شما میشود.